Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Can't start over
Valandil
post Oct 20 2009, 12:07 PM
Post #1


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 295
Joined: 2-April 08
Member No.: 644



I wrote this in the harwell topic but I think devs should know this bug. I completed the harwell quest and then went to kill norwall and undead norwall. I talked to the mage, went through the portal and the coming soon happens and then it takes me right back to the portal with the mage and everything is locked up. I can't move or open the pack or anything.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
OneEye
post Oct 20 2009, 03:38 PM
Post #2


Chief Creative Officer
Group Icon

Group: Pixel Mine
Posts: 2,769
Joined: 18-November 07
From: Austin, TX
Member No.: 21



I got this one to duplicate. We are working on a fix.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Valandil
post Oct 21 2009, 10:41 AM
Post #3


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 295
Joined: 2-April 08
Member No.: 644



Thanks Oneye.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Valandil
post Nov 18 2009, 09:19 AM
Post #4


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 295
Joined: 2-April 08
Member No.: 644



Any luck on fixing it? I haven't played underworlds since the update because I still can't restart.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
OneEye
post Nov 18 2009, 09:53 AM
Post #5


Chief Creative Officer
Group Icon

Group: Pixel Mine
Posts: 2,769
Joined: 18-November 07
From: Austin, TX
Member No.: 21



QUOTE(Valandil @ Nov 18 2009, 10:19 AM) *
Any luck on fixing it? I haven't played underworlds since the update because I still can't restart.


Are you connected to a wi-fi when you play?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Valandil
post Nov 18 2009, 02:23 PM
Post #6


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 295
Joined: 2-April 08
Member No.: 644



yes i am, just double checked and still stuck at portal
Go to the top of the page
 
+Quote Post
OneEye
post Nov 18 2009, 05:23 PM
Post #7


Chief Creative Officer
Group Icon

Group: Pixel Mine
Posts: 2,769
Joined: 18-November 07
From: Austin, TX
Member No.: 21



When I was able to get it to happen it was like "check it out I got it to happen!". Since that time I haven't been able to duplicate this. Very frustrating as I've seen 2-3 other people say this happens to them.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

Lo-Fi Version Time is now: 25th September 2020 - 03:41 AM