Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Chest of Ironarm, Chest of ironarm
Artorius
post Dec 2 2012, 07:33 AM
Post #1


Member
**

Group: Members
Posts: 49
Joined: 6-June 12
From: Croatia
Member No.: 6,349



Im fail in Ironarm quest. When Constructor of Ilmyr spawn I fail to kill him...now he dont spawn anymore. Can corect this quest or repeat it? Is there any way to constructor respawn?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
GM Quanyin
post Dec 2 2012, 09:40 AM
Post #2


Ashen Empires Lead GM
***

Group: Administrators
Posts: 3,228
Joined: 11-December 07
From: Shangri-La
Member No.: 154



The Construct does spawn but he immediately starts walking up the road towards Valmond while the players are running around down in the ruins looking for him. When he hits Valmond, the guards get him.

If you're stuck on the Construct part, send a page and a GM will assist.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Artorius
post Dec 2 2012, 03:25 PM
Post #3


Member
**

Group: Members
Posts: 49
Joined: 6-June 12
From: Croatia
Member No.: 6,349



yes know about this,he walk on the roads,when I fight with him,he kill me because damn int.conection breaking. can this quest be repeatable?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
GM Quanyin
post Dec 2 2012, 05:21 PM
Post #4


Ashen Empires Lead GM
***

Group: Administrators
Posts: 3,228
Joined: 11-December 07
From: Shangri-La
Member No.: 154



The quest can't be restarted but a GM can spawn the Construct for you. However, you have to be able to kill it; we can't help other than to spawn it.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Artorius
post Dec 3 2012, 03:44 AM
Post #5


Member
**

Group: Members
Posts: 49
Joined: 6-June 12
From: Croatia
Member No.: 6,349



Thanks that be great if GM can spawn constructor again. So when its be posible to spawn again? I can kill him.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
GM Quanyin
post Dec 3 2012, 07:58 AM
Post #6


Ashen Empires Lead GM
***

Group: Administrators
Posts: 3,228
Joined: 11-December 07
From: Shangri-La
Member No.: 154



You need to send us a page and we will come to you when we are on and you are in game.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Artorius
post Dec 3 2012, 02:29 PM
Post #7


Member
**

Group: Members
Posts: 49
Joined: 6-June 12
From: Croatia
Member No.: 6,349



QUOTE(GM Quanyin @ Dec 3 2012, 07:58 AM) *
You need to send us a page and we will come to you when we are on and you are in game.

so how can send page to GM?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Knoll
post Dec 3 2012, 06:31 PM
Post #8


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 3,979
Joined: 1-April 08
From: In Your Heart
Member No.: 528



QUOTE(Artorius @ Dec 3 2012, 02:29 PM) *
QUOTE(GM Quanyin @ Dec 3 2012, 07:58 AM) *
You need to send us a page and we will come to you when we are on and you are in game.

so how can send page to GM?


Esc -> Game Options -> Page GM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hephaistion
post Dec 6 2012, 04:29 AM
Post #9


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 284
Joined: 5-April 08
From: Cleveland Ohio
Member No.: 740



this is cool I didn't know a gm could get one to spawn so we could complete the quest. now i just gotta remember which of my guys I goofed on
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

Lo-Fi Version Time is now: 20th October 2019 - 03:46 AM