Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Closed TopicStart new topic
> Unable to Connect to Login Server, Was working this morning....
Tempester
post Apr 1 2008, 03:42 PM
Post #1


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 1,278
Joined: 30-March 08
Member No.: 335



I logged in earlier today (about 4-6 hours ago), played for a couple hours then went to lunch. Now I can't connect to login server.

Anyone who can lend some assistance would be nice. I don't feel like downloading the entire game again, but I will if someone who actually knows what's going on suggests it.

I hope this is the right area to post in, you have to click 6-7 times to get into any actual forum, and being logged out every 5 minutes isn't fun either. Sigh. Anyways.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tazogre
post Apr 1 2008, 03:49 PM
Post #2


Newbie
*

Group: Members
Posts: 6
Joined: 1-April 08
From: Canada
Member No.: 555



All I get is can't connect to server, as well.Even tried reinstalling, but same effect. Must be a bug in the SMOOTH transition.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Leah
post Apr 1 2008, 03:55 PM
Post #3


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 269
Joined: 28-March 08
From: canada
Member No.: 309



I was wondering if it was down i was online about 2 hours ago ... now keeps saying cant connect to server...
Love Leah (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
da beast
post Apr 1 2008, 03:57 PM
Post #4


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 93
Joined: 1-April 08
From: Baltimore
Member No.: 551



I'am having the same issues and i know the servers's are up, Cause iam talking to guild members on vent???????
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tempester
post Apr 1 2008, 03:57 PM
Post #5


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 1,278
Joined: 30-March 08
Member No.: 335



I'm going to quit wasting time trying to log in. I'm just going to wait until people announce it's fixed.

edit: login server is different than game server.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
donk
post Apr 1 2008, 04:07 PM
Post #6


Newbie
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 1-April 08
Member No.: 561



i am still having problems has this been fixxed yet?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
FujiQ
post Apr 1 2008, 04:15 PM
Post #7


Marketing Manager
Group Icon

Group: Pixel Mine
Posts: 1,000,002,022
Joined: 18-November 07
From: Austin, Texas
Member No.: 17



Whoa when did this happen.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
FujiQ
post Apr 1 2008, 04:15 PM
Post #8


Marketing Manager
Group Icon

Group: Pixel Mine
Posts: 1,000,002,022
Joined: 18-November 07
From: Austin, Texas
Member No.: 17



Whoa when did this happen. We are working on it.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tyrantx
post Apr 1 2008, 04:18 PM
Post #9


Pixel Mine Developer
Group Icon

Group: Pixel Mine
Posts: 298
Joined: 19-November 07
From: Austin, TX
Member No.: 33



Zarq is looking into it.,
Go to the top of the page
 
+Quote Post
.Myke.
post Apr 1 2008, 04:29 PM
Post #10


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 656
Joined: 30-March 08
Member No.: 331



I typed in the password and I get some weird flickering "loading" icon like as if it was trying to load and after a few seconds I get a message "Unable to log on blah blah" and that's it. Happened couple hours ago.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
FujiQ
post Apr 1 2008, 06:04 PM
Post #11


Marketing Manager
Group Icon

Group: Pixel Mine
Posts: 1,000,002,022
Joined: 18-November 07
From: Austin, Texas
Member No.: 17



This problem has been resolved. If you are having problems patching to verson 2.4 let us know.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2019 - 05:36 PM