Welcome Guest ( Log In | Register )

> NOTICE

When posting about launcher issues, please include your OPERATING SYSTEM

 
Reply to this topicStart new topic
> Can't Connect to Log In Server, Unable to log in to the launcher.
Akriel
post Sep 4 2018, 09:46 PM
Post #1


Newbie
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 2-May 08
Member No.: 1,178



ops Windows 10
cpu i7-7700k
gpu 1050

I'm not sure why i'm unable to log in. TBH I thought the game finally shut down but someone confirmed that it's still going. I can see theres some errors logged.

QueryInfoStatusCode != HTTP_STATUS_OK, 400 was returned instead.*f
CLoginDialog::OnTimer::CheckKeepAlive::NoCode

I've tried allowing exceptions in my firewall, re-installing, rebooting, etc.

If anyone has a fix for this please let me know! I just feel like doing some mining and crafting on AE/Dransik. XD
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Elite Tiger
post Sep 21 2018, 10:33 PM
Post #2


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 98
Joined: 28-May 08
Member No.: 1,438



That is certainly more than I have been able to ascertain. I have attempted to allow exceptions in my firewall as well to no avail. I have submitted a ticket but have yet to receive a response. I have also attempted different compatibility modes to see if that might be a factor; no dice.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
hammy4785
post Nov 5 2018, 08:14 PM
Post #3


Newbie
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 3-November 18
Member No.: 7,550



So nothing new on this? I am getting the exact same thing

------------------
Pixel Mine Launcher Start
------------------
Windows Version: Windows XP (5:1)
AccessLevel::Administrator
Directory:c:\program files (x86)\pixel mine
Check Lock
Lock Passed
Create Launcher Dialog
CLauncherClientDlg::OnInitDialog::Create OOB Dialog
CLauncherClientDlg::OnInitDialog
CLauncherClientDlg::DoDataExchange
CLauncherClientDlg::OnBeforeNavigate [http://login.pixelminegames.com/App_Images/Background.htm]
CLauncherClientDlg::OnBeforeNavigate
CLauncherClientDlg::OnInitDialog:: No SysMenu
Get Registry Failure: (error) Users:LastUser [2]
Get Registry Failure: (ini) :Users:LastUser
CLauncherClientDlg::SLT
CLauncherClientDlg::SRT
CLauncherClientDlg::OnNavigateComplete [http://login.pixelminegames.com/App_Images/Background.htm]
CLauncherClientDlg::OnNavigateComplete
CLauncherClientDlg::OnDocumentComplete [http://login.pixelminegames.com/App_Images/Background.htm]
CLauncherClientDlg::DoDataExchange
CLauncherClientDlg::OnDocumentComplete
CLauncherClientDlg::OnBnClickedButtonLogin
QueryInfoStatusCode != HTTP_STATUS_OK, 400 was returned instead.009#J~p#*#*9Ϡ
CLauncherClientDlg::SysCommand
CLauncherClientDlg::Close
Closing Application
Application Closed
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Robel
post Nov 12 2018, 09:25 PM
Post #4


Newbie
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 12-November 18
Member No.: 7,551



I as well havent been able to login in over a month. I submitted a support ticket about 2 weeks after i started having the issue and have no heard anything. I thought maybe the game was finally going on to steam and they shut down the client log in but its not on steam either.. I then noticed that some other people are still playing like theres no issue based on the forum posts so I thought I was the only one.. Happy to hear its not just me, I have tried everything to uninstalling and reinstalling the client, firewall settings, etc.. Not sure what else can be done but waiting. It just sucks because I was really getting back into the game again.

Win10 Home 64-bit OS
Intel core i5
12 GB RAM
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

Lo-Fi Version Time is now: 16th November 2018 - 01:48 AM