Welcome Guest ( Log In | Register )

> NOTICE

When posting about launcher issues, please include your OPERATING SYSTEM

 
Reply to this topicStart new topic
> Pixel mine - cant log in
Ulfrbrandr
post Jul 13 2015, 05:15 PM
Post #1


Newbie
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 13-July 15
Member No.: 7,163



Hi, this must be another can't log in yopic around here things is:

I tried unistall and reinstall;
Allow/disable firewall;
Change the compatibility mode;
And launch with admin privileges;

None of this worked, I digged around a liltle bit and also didn't find any sticky thread about this. Can anyone help me?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Orbiss
post Jul 14 2015, 02:20 AM
Post #2


Member
**

Group: Members
Posts: 46
Joined: 2-December 14
Member No.: 7,069



How far do you get? Meaning, does the launcher come up and display an error or not at all?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
OneEye
post Jul 14 2015, 07:48 AM
Post #3


Chief Creative Officer
Group Icon

Group: Pixel Mine
Posts: 2,752
Joined: 18-November 07
From: Austin, TX
Member No.: 21



After you did all, did you reboot?

Re-installing is very seldom needed BTW. It's usually something related to your admin level.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ulfrbrandr
post Jul 14 2015, 04:49 PM
Post #4


Newbie
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 13-July 15
Member No.: 7,163



Well the launcher starts but can't go through the login, it does not display any error.
Rebooted no sucess

Didn't work (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
I tried to log with even with a wrong password but it still says cant connect to login server, guess it's not even connecting or something preventing it.
I had played this ame on this pc before but now no good

BTW im running it on windows 8
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Orbiss
post Jul 15 2015, 10:13 AM
Post #5


Member
**

Group: Members
Posts: 46
Joined: 2-December 14
Member No.: 7,069



That sounds like a firewall issue.

That is the same error that you get when you have no internet connection at all, you may have to add the launcher as an exception on your firewall or internet settings for it to work.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ulfrbrandr
post Jul 15 2015, 03:24 PM
Post #6


Newbie
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 13-July 15
Member No.: 7,163



Well thing is i already added it to the firewall still nothing
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ulfrbrandr
post Jul 15 2015, 03:33 PM
Post #7


Newbie
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 13-July 15
Member No.: 7,163



Well never mind already at 4 days on this one, gonna quit trying and go play something else.
Thanks for the help anyways (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Talazar2
post Dec 12 2015, 07:36 AM
Post #8


Newbie
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 30-May 09
Member No.: 3,814



Hello

I think you have the same problem than me because too much adapters network listening (I use some VM virtualization on my laptop)

Have a look here :http://forums.pixelminegames.com/index.php?showtopic=21381&st=0&gopid=206297&#entry206297
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Brike
post Dec 22 2015, 08:39 PM
Post #9


Newbie
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 22-December 15
Member No.: 7,228



I had the same issue. I wasn't able to connect to the server. Firewalls aren't the only thing that can conflict a connection. If you run the program "Logmeinhamachi" it can cause issues. I tried everything firewall related and antivirus.. I even opened ports but nothing helped. If you run Logmeinhamachi just go into your network settings and disable it. Luckily for me that fixed my problem.. hope that can help.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

Lo-Fi Version Time is now: 21st July 2017 - 12:39 AM